Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons

Zoeken op Genre


Uitgevers


Betaalwijzes
betaalwijzes


Contact
Adres :
Internetboekhandel.nl
Gedempte Molenwijk 35
8442 BG Heerenveen

 
Nederlands Buitenlands   |   Alles  Titel  Auteur  ISBN                 

Strips voor volwassenen
Strips algemeen
Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00


Zumbiehl Frederic & Francis Bergese

Buck Danny - Buitenreeks 02

De Blackbirds 2/ 2

Buck Danny - Buitenreeks

€ 8.20

Na de mislukking van Buck, Tumb en 'sonny beslist de legerstaf om een tweede missie op poten te zetten. Deze keer krijgt Tumbler de stuurknuppel van een speciaal uitgeruste Blackbird. Maar de 'sovjets zijn gewaarschuwd en halen het toestel van Tumb neer. Het is als een donderslag bij heldere hemel voor Buck en zijn vrienden.

Klap op de vuurpijl :de Russen brengen een ruimte-afweersysteem in stelling om alle Amerikaanse militaire satellieten te vernietigen. Buck bedenkt een gewaagd plan om de Russische dreiging af te wenden... De zwarte vogels is het laatste album van Buck Danny waaraan Jean-Michel Charlier in 1988, één jaar voor zijn overlijden, was begonnen. Hij had 23 pagina?s uitgedacht waarvan Francis Bergèse er al zestien had getekend.

Twintig jaar later onderbreekt Bergèse zijn pensioen om het tweeluik te voltooien. Patrice Buendia (Tanguy en Laverdure Classic) en Frédéric Zumbiehl (Buck Danny, Buck Danny Classic) pikten het scenario op en maakten er een fantastisch eerbetoon van aan Jean-Michel Charlier.

Extra informatie: 
Paperback
48 pagina's
December 2017
286x219x7 mm
Ballon Media N.V.

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00
Dit artikel is aanwezig in onze winkel