Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rolf van der Mark,De Rietvink gered
  • Rolf van der Mark,De Rietvink gered
Rolf van der Mark,De Rietvink gered
De Rietvink gered
restauratieverslag van een verweesde molen
€ 6.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Restauratieverslag van een verweesde molen & realisatie van een droom

Lia en Rolf van der Mark zoeken jarenlang naar een mooie ligplaats voor hun eigenhandig gerestaureerde zeilende woonschip. Na vele mislukkingen wordt bij toeval poldermolen De Rietvink ontdekt. De uitwatering lijkt gemaakt voor het schip en de plek is fantastisch. Maar: de molen is een wrak en een woonbestemming zit er niet op. Het is echter liefde op het eerste gezicht: de droom is geboren.
Er volgt een spannend avontuur om de molen te kopen, subsidies voor de restauratie te verkrijgen en een vrijstelling op het bestemmingsplan te bewerkstelligen teneinde permanent bij de molen te mogen wonen. Een avontuur met diepe dalen, maar met een fantastisch slot:De Rietvink wordt compleet en authentiek gerestaureerd en de droomplek om te wonen op het schip wordt gerealiseerd.
Met meer dan 300 foto`s wordt de passie voor behoud van een uniek stukje cultureel erfgoed in beeld gebracht. In korte anekdotes wordt het spannende verhaal achter de restauratie verteld. Geniet mee van een droom die werkelijkheid wordt.


Extra informatie:

Paperback, slap kaft
214 pagina's
Met illustraties
Juli 2010
818 gram
222 x 222 x 19 mm
EAN: 9789077948521
Uitgeverij PENN.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel