Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons

Zoeken op Genre


Uitgevers


Betaalwijzes
betaalwijzes


Contact
Adres :
Internetboekhandel.nl
Gedempte Molenwijk 35
8442 BG Heerenveen

 
Nederlands Buitenlands   |   Alles  Titel  Auteur  ISBN                 

Poëzie
Cadeauboeken algemeen
Bij u in huis op: donderdag


Elias Larsen Jonny Jackson

Leef Lagom

Breng de Zweedse kunst van kalmte in je leven

€ 14.99


Lagom (spreek uit: lah-gom) is een Zweeds woord dat `niet te veel, niet te weinig, maar precies genoeg` betekent. Het gaat om het bereiken van een gelukkige en gezonde balans in alle aspecten van je leven. Denk hierbij aan eten en drinken, milieu- en sociaalbewustzijn, het stellen van realistische doelen en leven binnen jouw mogelijkheden.

Leef Lagom staat vol met praktische manieren om deze levenshouding van bescheidenheid en eerlijkheid in je dagelijks leven toe te passen - van 30 tips om meer energie te besparen en minder afval te veroorzaken tot het beter indelen van je tijd en het jezelf gunnen van momenten van rust, reflectie en geluk.Recensie:
NBD / Biblion
B. Schmidt 06-06-2018
'Leef lagom : breng de Zweedse kunst van kalmte in je leven/ Jonny Jackson & Elias Larsen ; vertaling [uit het Engels]: Piet Dal. -Amersfoort: MUS, [2018]. - 143 pagina`s: illustraties ; 21 cm. Lagom is het Zweedse woord voor `niet te veel, niet te weinig, precies genoeg`. Het is toepasbaar op elk aspect van je leven. Het is kiezen voor een levensstijl van evenwicht, bescheidenheid, rust en tevredenheid. De auteurs van dit lifestyleboek introduceren het begrip met een paar zinnen in hun korte inleiding. In de vier hoofdstukken die volgen, gaat het niet over `lagom` in Zweden maar over `lagom` in je eigen leven. De auteurs reiken handvatten aan voor meer `lagom` in je huis, je voeding, je werk en vrije tijd en je omgang met anderen. Het zijn veel bekende en soms minder bekende adviezen en tips in overzichtelijke rijtjes en kleurige blokjes; hoe je energie bespaart, voedselverspilling vermindert, je eigen doelen stelt, tijd vrij maakt voor vrienden en gematigd eet met minder zout en zoet. Aangevuld met enkele handige recepten om restjes te verwerken en ideeën voor het maken van een insectenhotel, vrolijke tochtrollen en een bijzondere trapglijbaan. Geïllustreerd met prachtige sfeerfoto`s en grappige tekeningetjes. Een vrolijk ogend lifestyleboek met een vleugje Zweden. '

Extra informatie: 
Paperback / softback
144 pagina's
Met illustraties
Maart 2018
341 gram
208 x 208 x 13 mm
BBNC Cadeau
Achterkant:
Bekijk de achterkant


Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel