Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons

Zoeken op Genre


Uitgevers


Betaalwijzes
betaalwijzes


Contact
Adres :
Internetboekhandel.nl
Gedempte Molenwijk 35
8442 BG Heerenveen

 
Nederlands Buitenlands   |   Alles  Titel  Auteur  ISBN                 

Kunstuitingen: Tekenen, schilderen, muziek, architectuur..
Muziek algemeen
Bij u in huis op: dinsdag


Sasja Kooistra Arne van Terphoven

Awakenings

20 Years Of Techno

€ 49.95


Nederlands techno trots Awakenings bestaat 20 jaar. Ruim anderhalf miljoen bezoekers bezochten de feesten in de iconische Gashouder in Amsterdam, maar ook in Rotterdam, Eindhoven, New York, Sao Paolo en Goa. Het jaarlijkse festival in Spaarnwoude trekt inmiddels 70.000 bezoekers. De helft hiervan komt niet uit Nederland, maar vertegenwoordigt zo`n 80 nationaliteiten. Het maakt Awakenings het grootste technofeest ter wereld.

`Awakenings - 20 years of techno`. Het bijna 3 kilo zware, 576 pagina`s tellende boek is geproduceerd door de makers van dancebijbel Mary Go Wild. Prominente muziekjournalisten als Gert van Veen, Atze de Vrieze, René Passet, Sasja Kooistra en Arne van Terphoven verleenden hun medewerking.

Het overzichtswerk beschrijft in woord en beeld de roemruchte geschiedenis van Awakenings. Het telt meer dan 50 interviews met artiesten als Adam Beyer, Sven Väth, Jeff Mills, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Joris Voorn, Carl Cox, Miss Djax, Joseph Capriati en DJ Rush. Ook oprichter Rocco Veenboer komt uitgebreid aan het woord. Daarnaast bevat het de 100 absolute Awakenings klassiekers, een overzicht van alle line ups, vele grappige en opmerkelijke anekdotes, en honderden foto`s uit de Gashouder, NDSM, Rotterdam, Eindhoven en het festival. En: het boek onthult de geheimen van Awakenings` spectaculaire producties op het gebied van licht, laser en geluid.
Taal / Language : English

Extra informatie: 
Hardback
576 pagina's
Met illustraties
April 2017
2631 gram
246 x 245 x 51 mm
Mary Go Wild


Bij u in huis op: dinsdag